Office App Award Winner

HANDEL EN INDUSTRIE

Hoe zorg je voor uniformiteit en herkenbaarheid van je klantcommunicatie? Hoe bespaar je tijd met documentcreatie en zorg je dat je productiever kunt werken?

VERHOOG DIRECT JE ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

Keurig verzorgde documenten, foutloos in de juiste huisstijl zorgen ervoor dat je professioneler overkomt bij je klanten. Een professionelere uitstraling zorgt voor meer vertrouwen en leidt tot meer klanten en omzet. Verhoog direct je onderscheidend vermogen door gebruik te maken van de document management software van iWRITER.

''Het eerste wat in me opkomt als ik aan iWRITER denk? Gemak dient de mens. De gebruikerservaring is top!'' - John Rooijackers, ICT manager Uticon

HANDEL EN INDUSTRIE

STANDAARD HUISSTIJLSJABLONEN

Met iWRITER creëer je in een paar muisklikken een professioneel document. iWRITER maakt hiervoor gebruik van standaard huisstijlsjablonen voor Microsoft Word, Outlook en PowerPoint die worden gebruikt als basis voor jouw interne en externe documenten zoals offertes, opdrachtbevestigingen en e-mailcorrespondentie.

ACTUELE INFORMATIE

Naast het snel opstellen van professionele documenten, zorgt iWRITER er ook voor dat jouw documenten altijd voorzien zijn van actuele informatie. Persoons- of bedrijfsgegevens haal je eenvoudig op uit jouw CRM systeem, SharePoint of andere database.

VOORDELEN

  • Aanzienlijke tijdbesparing bij het opstellen van documenten
  • Integratie met relevante software systemen
  • Professionele uitstraling in correspondentie
  • Hoge mate van klanttevredenheid

MEER WETEN OVER iWRITER?


Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@iwriter.nl