Office App Award Winner

ONDERWIJS

Hoe ga je als onderwijsorganisatie om met individuele digitale communicatie? Hoe zorg je ervoor dat elk document wordt voorzien van actuele gegevens en wordt opgeslagen op de juiste plaats binnen het studentenregistratiesysteem?

PROFESSIONELE EN HERKENBARE CORRESPONDENTIE

Communicatie is het gezicht van jouw organisatie. Met de document management software van iWRITER creëer je eenvoudig en snel professionele documenten vanuit je vertrouwde Microsoft Office omgeving. Documenten zonder fouten en die automatisch voorzien zijn van de juiste huisstijl. Dit vergroot de herkenbaarheid van de onderwijsinstelling en heeft een gunstig effect op het imago.

ONDERWIJS

CENTRAAL SJABLOONBEHEER

Nooit meer talloze variaties in sjablonen voor bijvoorbeeld het toelatingsproces, studentbegeleiding en -advies of interne communicatie. Met de software van iWRITER beheer je alle sjablonen centraal. Standaardelementen zoals een handtekening en routebeschrijving voeg je eenvoudig toe via de iWRITER bouwstenen. Intelligent en tijdbesparend.

INTEGRATIE MET KERNAPPLICATIES

iWRITER is volledig geïntegreerd met Microsoft Office, Outlook en SharePoint. Bovendien maak je met iWRITER gemakkelijk koppelingen met centrale databases en het studentenregistratiesysteem zodat documenten worden voorzien van de juiste data én op de juiste plaats worden opgeslagen.

VOORDELEN

  • Één centraal platform voor alle gebruikers binnen de instelling
  • Een efficiënt gestructureerd proces
  • Significante kostenbesparing(en)
  • Papierloze afhandeling door gebruik van digitale handtekening

MEER WETEN OVER iWRITER?


Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@iwriter.nl