Office App Award Winner

ONDERWIJS

Binnen het onderwijs zijn documenten een belangrijke drager van informatie. Als onderwijsinstelling kun je het verschil maken door je communicatie op professionele en efficiënte wijze in te richten. Maar hoe zorg je voor een eenduidige en herkenbare correspondentie?

PROFESSIONELE EN HERKENBARE CORRESPONDENTIE

Met de software van iWRITER creëer je professionele documenten, e-mails en presentaties op basis van centrale huisstijlsjablonen in Office 365. Standaardelementen zoals een handtekening en routebeschrijving voeg je eenvoudig toe via de iWRITER bouwstenen. Zo plaats je eenvoudig en snel veelgebruikte teksten in je documenten. Intelligent en tijdbesparend.

ONDERWIJS

CENTRAAL SJABLOONBEHEER

Nooit meer talloze variaties in sjablonen voor bijvoorbeeld het toelatingsproces of interne communicatie. Met de software van iWRITER beheer je alle Office 365 sjablonen centraal. Toegang tot de sjablonen in Word, Outlook, PowerPoint en Excel kun je instellen op vestiging-, afdeling- of zelfs individueel niveau. Zo heeft iedere medewerker alleen toegang tot de gegevens die voor hem of haar relevant zijn.

INTEGRATIE MET BRONSYSTEMEN

iWRITER is volledig geïntegreerd met Microsoft Office, Outlook en SharePoint. Bovendien maak je met iWRITER gemakkelijk koppelingen met centrale databases en bronsystemen zodat documenten worden voorzien van de juiste data én op de juiste plaats worden opgeslagen.

VOORDELEN

  • Één centraal platform voor alle gebruikers binnen de instelling
  • Significante kostenbesparing(en)
  • Documenten eenvoudig terugvinden dankzij metadata
  • Papierloze afhandeling door gebruik van digitale handtekening

MEER WETEN OVER iWRITER?


Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@iwriter.nl