Office App Award Winner

OVERHEID

Overheidsinstellingen hebben veelal te maken met specifieke wensen en eisen vanuit wet- en regelgeving, maar ook vanuit burgers. Zaakgericht werken verbetert in veel gevallen de dienstverlening, de efficiency van werken, de toegankelijkheid van informatie en zorgt vaak voor kostenbesparing.

DOCUMENTCREATIE VOOR OVERHEDEN

Gemeenten, waterschappen, woningcorporaties en andere overheden genereren veel documenten. Het komt daarom wel eens voor dat iemand twee brieven ontvangt met een andere opmaak en aanhef. Met de document management software van iWRITER zorg je ervoor dat je simpel en efficiënt de juiste informatie naar de juiste burger stuurt in een uniforme huisstijl.

ZAAKGERICHT WERKEN: VOOR ELKE CASE HET JUISTE DOCUMENT

Zaakgericht werken is een “hot topic” in zowel de profit als non-profit sector. Ook binnen jouw organisatie dragen case management processen bij aan een hogere efficiency en gecontroleerde afhandeling van verzoeken, wijzigingen, taken en procedures. Het is daarbij belangrijk dat dit soepel verloopt en dossiers compleet zijn, zónder fouten.

Case management draait om gestroomlijnde en foutloze afhandeling van voorgedefinieerde werkprocessen. Stel je voor dat je voor elke zaak vaste Word sjablonen met specifieke inhoud en gegevensintegratie kunt voordefiniëren? Met de document management software van iWRITER is dit mogelijk.

OVERHEID

INTEGRATIE MET ZAAKSYSTEEM EN DMS

Voor opslag, registratie en (her)gebruik van documenten en gegevens beschikt iWRITER over koppelingen met alle bekende Document Management en Zaaksystemen als: JOIN, Corsa, GreenValley Zaaksysteem, PerfectView, Verseon, Mozard, en meer.

StUF COMPLIANT

iWRITER staat voor eenvoud, efficiëntie en hoge kwaliteit van gegevens. Daarom sluiten we ons aan bij de KING gedachte en voldoen we volledig aan de Gemma-standaarden voor documentcreatieservices (StUF-DCR) en de Zaak- en documentservices (StUF-ZDS) waardoor integraties met diverse andere kernapplicaties tot de basismogelijkheden behoort!

VOORDELEN

  • Aanzienlijke besparing van tijd in elke vorm van documentcreatie
  • Foutloze verwerking van persoonlijke informatie
  • Complete dossiers die voldoen aan wetgeving
  • Papierloze afhandeling door gebruik van digitale gecertificeerde handtekening

MEER WETEN OVER iWRITER?


Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@iwriter.nl