Office App Award Winner

WONINGCORPORATIES

De corporatiesector staat bol van ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsvoering en ICT. Het IT landschap voor woningcorporaties is de laatste jaren enorm veranderd en de gevolgen voor bedrijfsprocessen (zowel primair als ondersteunend) zijn ingrijpend. Denk hierbij aan de gevolgen van Het Nieuwe Werken, het steeds meer locatie- en device-onafhankelijk werken en de vorming van klant-contact-centra. Enerzijds worden er steeds hogere eisen gesteld aan IT-systemen en software, waarbij IT efficiency ondersteunt. Anderzijds stellen klanten hogere eisen aan de dienstverlening van de woningcorporatie. Zij verwachten een goed informatiebeheer en snelle afhandeling van zaken. Hoe ga je hier als moderne woningcorporatie mee om?

PROFESSIONELE COMMUNICATIE RICHTING HUURDERS

De documentcreatie software van iWRITER borgt de huisstijl van een corporatie in al haar documenten, e-mailberichten en tekstfragmenten. Door middel van sjablonen en tekstblokken heb je grip op alle informatie in documenten en uitgaande correspondentie. Zo ben je verzekerd van correcte, gepersonaliseerde documenten en huurcontracten.

WONINGCORPORATIES

VERRIJK DOCUMENTEN

Door gegevens uit procesapplicaties te integreren met uw sjabloon, verwerkt u contactgegevens foutloos en efficiënt. Documenten kunnen door de gebruiker voorzien worden van een paraaf en handtekening, of zelfs een officieel certificaat.

ORGANISATIEBREED TEMPLATE MANAGEMENT

Met iWRITER heeft u één oplossing voor organisatiebreed template management die de processen vereenvoudigd zodat het u tijd- en kostenbesparing oplevert.

VOORDELEN

  • Tijdbesparing met documentcreatie
  • Foutloze verwerking van persoonlijke informatie
  • Correcte, gepersonaliseerde documenten en contracten
  • Papierloze afhandeling door digitale handtekening

MEER WETEN OVER iWRITER?


Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@iwriter.nl