Office App Award Winner

ZAKELIJK

De zakelijke dienstverlening heeft te maken met een hoge mate van in- en uitgaande documenten. Klanten verwachten duidelijke en kloppende informatie en een reactie op korte termijn.

Het bewaken van een uniforme huisstijl blijkt vaak een uitdaging te zijn. Medewerkers gebruiken oude documenten als basis voor nieuwe documenten, met als gevolg verouderde tekst, onjuiste informatie, of erger nog: verouderde prijsinformatie. iWRITER biedt een complete oplossing op basis van centrale huisstijlsjablonen en bouwblokken die de kwaliteit van jouw correspondentie sterk verbetert. Zodat jij je deals sneller kunt closen.

UNIFORME HUISSTIJL

Alle documenten, presentaties en e-mails worden door iWRITER automatisch voorzien van de juiste huisstijl middels Office 365 sjablonen. Standaardelementen zoals een afspraakbevestiging of routebeschrijving zijn eenvoudig in te voegen via de iWRITER bouwstenen. En wil je je document voorzien van een digitale handtekening? Met iWRITER voeg je je digitale handtekening, paraaf en/of certificaten toe aan al je documenten.

ZAKELIJK

EENVOUDIG TE BEHEREN

Templates zijn vaak arbeidsintensief in onderhoud. Met iWRITER zijn de Office 365 templates centraal en zonder programmeerkennis te beheren waardoor aanpassingen direct organisatiebreed worden doorgevoerd. Zo ben je ervan verzekerd dat iedereen de juiste, meest recente versie van het Office 365 sjabloon gebruikt.

INTEGRATIES EN KOPPELINGEN

Documenten kunnen automatisch worden voorzien van gegevens uit bijvoorbeeld Azure Active Directory, Dynamics 365 of SharePoint Online. Hierdoor worden documenten voorzien van de juiste data en worden ze op de juiste plaats opgeslagen.

VOORDELEN

  • Altijd een uniforme huisstijl in je correspondentie
  • Templates aanpassen en beheren zonder programmeerkennis
  • Documenten opslaan en gemakkelijk terugvinden dankzij metadata
  • Eenvoudig een digitale handtekening of paraaf invoegen

MEER WETEN OVER iWRITER?


Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@iwriter.nl