Office App Award Winner

Corporate identity management: beheer professionele corporate identity templates

Organisaties maken dagelijks veel documenten. Door de huisstijl van je organisatie vast te leggen in corporate identity templates, bespaar je tijd en voorkom je fouten. Met de corporate identity management software van iWRITER ben je altijd verzekerd van professionele correspondentie richting klanten. 

Corporate identity software

Met één druk op de knop een professioneel document genereren? Met de corporate identity management software van iWRITER wordt dit gemakkelijk gemaakt. De software werkt op basis van eenvoudig te beheren corporate identity templates, waarvoor je altijd en overal verzekerd bent van professionele correspondentie richting klanten en prospects.

Document management software

Een goede corporate identity

Als organisatie moet je dus de nodige aandacht besteden aan je bedrijfsidentiteit, ook wel corporate identity. Het is niet alleen een eerste indruk richting klanten, maar het zorgt ook voor herkenning en een professionele uitstraling.

In deze whitepaper worden 6 redenen gegeven waarom het belangrijk is om goed na te denken over de corporate identity van je organisatie. En welke voordelen document management software zoals iWRITER je kan opleveren.

Het belang van corporate identity management

Steeds meer bedrijven ‘verhuizen’ naar de cloud. Een belangrijk aandachtspunt hierbij is dat documentcreatie in brede zin, op basis van de bestaande corporate identity gefaciliteerd wordt. In de huidige tijd is het immers van groot belang dat alle communicatie er op een professionele wijze uitziet en foutloos is.

In deze whitepaper wordt het belang van uniforme communicatie uitgelegd en worden tips gegeven.

VOORDELEN

  • Één organisatie-brede software oplossing op basis van corporate identity templates
  • Borging van een professionele uitstraling
  • Tijdbesparing dankzij eenvoudig te beheren templates

MEER WETEN OVER iWRITER?


Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@iwriter.nl