Office App Award Winner

Document management Outlook: e-mails in jouw huisstijl

Snel en eenvoudig de meest professionele e-mails versturen in een e-mail template Outlook? Dat kan met het document management Outlook systeem van iWRITER. Met dit systeem worden je e-mails automatisch omgezet in de huisstijl van jouw organisatie. Ook werkt het document management Outlook zo overzichtelijk dat je altijd grip hebt op alle correspondentie. 

Functionaliteiten van een e-mail template Outlook

Er bestaat een aantal handige functionaliteiten die je in één handomdraai aan je e-mail template Outlook kan toevoegen. Denk dan aan een routebeschrijving, een afspraakbevestiging en de juiste e-mailhandtekening. Deze gepersonaliseerde handtekeningen kunnen met het document management Outlook systeem van iWRITER gemakkelijk worden opgemaakt en opgeslagen. Ook de gehele e-mail templates Outlook kunnen in dit systeem worden opgeslagen en opgemaakt in jouw huisstijl. Lees snel verder en ontdek meer voordelen van document management Outlook.

E-mail template Outlook

Document management Outlook

Een volledig geautomatiseerde e-mail met een e-mail template Outlook opstellen met één druk op de knop, waarbij alle gegevens uit jouw systeem worden gehaald. Onmogelijk? Nee hoor! Lees meer over sjablonen in Office 365 in deze whitepaper.

150.000

TEVREDEN

USERS

Inmiddels vertrouwen ruim 150.000 gebruikers op de documentcreatie software van iWRITER.

4 ADD-IN'S

iWRITER 365 is in vier varianten beschikbaar: iWRITER voor Word, Outlook, PowerPoint en Excel.

15 JAAR 

ERVARING

iWRITER is ruim 15 jaar specialist op het gebied van documentcreatie en huisstijlbewaking.

Foutloze correspondentie via SharePoint document management

Gebruiksvriendelijkheid is voor iWRITER erg belangrijk. Een e-mail template Outlook is zeer gemakkelijk aan te maken. Daarnaast kan je het document management Outlook systeem, ook zonder programmeerkennis, e-mailhandtekeningen en andere bouwstenen eenvoudig te beheren en aan te maken.

iWRITER zorgt ervoor dat alle e-mails die je wil sturen naadloos aansluit op jouw huisstijl. Ook is de informatie uit deze e-mails altijd up-to-date en gesynchroniseerd met je contactenlijst. Met iWRITER is jouw e-mail template Outlook altijd en overal toegankelijk.

Niet alleen de vormgeving en de inhoud van de Outlook e-mail templates voldoen aan jouw huisstijl; ook de e-mailhandtekeningen van alle collega’s worden eenmalig ingesteld en organisatiebreed doorgevoerd met het document management Outlook systeem.

MEER WETEN OVER iWRITER?


Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@iwriter.nl