Office App Award Winner

Document management PowerPoint: professionele PowerPoint presentaties in jouw huisstijl

Altijd en overal PowerPoint templates tot je beschikking die up-to-date zijn en in jouw huisstijl passen? Dat kan met het document management PowerPoint systeem van iWRITER. iWRITER past een slim Office 365 template PowerPoint toe die voor iedereen binnen de organisatie meteen te gebruiken is. Op die manier hoeven de medewerkers zelf geen tijd meer te besteden aan het maken van een template Powerpoint die past binnen de huisstijl PowerPoint. 

Template PowerPoint in jouw huisstijl

Het document management PowerPoint systeem van iWRITER zorgt ervoor dat de templates centraal worden beheerd. Zo kunnen eventuele huisstijl PowerPoint wijzigingen direct worden doorgevoerd in de gehele organisatie. Daarnaast heeft een slim template PowerPoint het voordeel dat je continu grip hebt op alle informatie in de PowerPoint presentaties.

Kortom: iWRITERs document management PowerPoint brengt de juiste look & feel over in je PowerPoint templates.

Huisstijl PowerPoint: eenvoudig en snel

Een template PowerPoint

Medewerkers moeten tegenwoordig steeds meer verspreid over locaties hun werk uitvoeren. Het gevolg hiervan is dat mensen hetzelfde werk gaan herhalen en steeds vaker op zoek zijn naar dezelfde informatie. Dit herkennen wij ook bij het beheren van templates in PowerPoint, Word of Outlook. Maar dit kan gemakkelijker! Door het document management PowerPoint systeem van iWRITER is het mogelijk om eenvoudig professionele PowerPoint templates te beheren. 

Huisstijl PowerPoint

Om een betrouwbaar en professioneel bedrijfsimago op te bouwen is huisstijlbewaking van groot belang. Door het vastleggen van de huisstijl in sjablonen of templates in PowerPoint kun je de deze gemakkelijker beheren.

150.000

TEVREDEN

USERS

Inmiddels vertrouwen ruim 150.000 gebruikers op de documentcreatie software van iWRITER.

4 ADD-IN'S

iWRITER 365 is in vier varianten beschikbaar: iWRITER voor Word, Outlook, PowerPoint en Excel.

15 JAAR 

ERVARING

iWRITER is ruim 15 jaar specialist op het gebied van documentcreatie en huisstijlbewaking.

Voordelen van document management PowerPoint van iWRITER

Omdat het document management PowerPoint systeem in de cloud wordt opgeslagen, is het altijd en overal toegankelijk via het internet. Binnen het systeem ontwerp, gebruik en deel je iedere template PowerPoint die voldoet aan je huisstijl.
Het handige is dat de PowerPoint templates centraal beheerd worden, waardoor je altijd beschikt over het meest actuele template PowerPoint.

Het document management PowerPoint maakt deel uit van het volledige iWRITER 365 pakket. Ontdek de voordelen!

MEER WETEN OVER iWRITER?


Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@iwriter.nl