Office App Award Winner

Document management Word: professionele Word templates in jouw huisstijl

Met het iWRITER document management Word systeem maak je in een handomdraai een professioneel Microsoft Word document op. iWRITER maakt namelijk een template Word (of meerdere templates) die binnen jouw huisstijl past. Zo’n huisstijl Word template kan eindeloos gebruikt worden door alle medewerkers in de organisatie. Omdat een template Word centraal in de cloud wordt beheerd, is de correspondentie informatie altijd up to date. Ook bespaar je keer op keer veel tijd met het opstellen en bewerken van je Word documenten door middel van het document management Word systeem.

Lees snel verder en ontdek meer voordelen van het document management Word systeem van iWRITER.

Template Word doorvoeren in jouw organisatie?

iWRITER zorgt ervoor dat de huisstijl van jouw organisatie terugkeert in je template Word. Denk dan aan logo’s, lettertypen en grafische vormgeving. Ook worden de meest recente contactgegevens gekoppeld aan dit Document management Word systeem, bijvoorbeeld vanuit Microsoft Office 365 Personen of Microsoft SharePoint. Deze huisstijl Word optie binnen iWRITER is slechts een onderdeel van het totale iWRITER 365 pakket.

Huisstijl Word: eenvoudig dankzij iWRITER

Template Word

Door energie en tijd te steken in huisstijlbeheer door middel van bijvoorbeeld templates in Word differentieert jouw bedrijf zich van concurrenten, bouwt het vertrouwen op met consumenten en levert het de gewenste indruk op bij klanten. Het kan leiden tot meer verkopen, binding met klanten en partners en zorgen voor meer herkenbaarheid. De voordelen van het document management Word systeem zijn talloos.

150.000

TEVREDEN

USERS

Inmiddels vertrouwen ruim 150.000 gebruikers op de documentcreatie software van iWRITER.

4 ADD-IN'S

iWRITER 365 is in vier varianten beschikbaar: iWRITER voor Word, Outlook, PowerPoint en Excel.

15 JAAR 

ERVARING

iWRITER is ruim 15 jaar specialist op het gebied van documentcreatie en huisstijlbewaking.

Document management Word van iWRITER

Een belangrijk kenmerk van het document management Word systeem van iWRITER is dat het zeer gebruiksvriendelijk is, zelfs voor medewerkers zonder programmeerkennis. Zelfs het meest complexe template Word is snel en eenvoudig aan te maken en te bewerken. .

Deze huisstijl Word is tevens te automatiseren en altijd en overal toegankelijk. En wil je het template Word voorzien van een digitale handtekening? Ook die kan gemakkelijk worden toegevoegd in je template Word.

MEER WETEN OVER iWRITER?


Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@iwriter.nl