Office App Award Winner

Documentbeheer: beheer effectief jouw documenten

Documentbeheer richt zicht op het efficiënt creëren, distribueren en beheren van documenten. Met een document management oplossing als iWRITER krijg je grip op de groeiende stroom documenten. Dankzij koppelingen met diverse DMS-en worden documenten geregistreerd en centraal opgeslagen.

Meer gebruiksgemak met documentmanagement

Steeds meer organisaties werken met Microsoft Office 365. Goed documentmanagement draagt bij aan het tijd- en plaats onafhankelijk werken en zorgt voor meer gebruiksgemak. Dankzij effectief documentbeheer kunnen medewerkers altijd en overal documenten maken, bewerken en delen.

Tijdbesparing dankzij Document Management Software

6 redenen waarom een goede huisstijl belangrijk is

Er zijn talloze redenen waarom het belangrijk is om aandacht te besteden aan huisstijlbeheer. Om een samenhangende ‘corporate identity’ (bedrijfsidentiteit) op te bouwen moet je als bedrijf een stapje verder zetten in het creëren van visuele consistentie. Huisstijl sjablonen kunnen je hierbij helpen.

Wij hebben de 6 belangrijkste redenen om aandacht aan je huisstijl te besteden voor je op een rijtje gezet.

Documentmanagement krijgt prioriteit

Documentcreatie is een belangrijk onderdeel van documentbeheer. Documentcreatie is de laatste jaren sterk aan het veranderen. Van een activiteit die merendeels werd uitbesteed of gezien werd als een kostenpost, verandert het nu langzaam naar een bedrijfsonderdeel dat essentieel is voor de bedrijfsvoering. Documentbeheer krijgt prioriteit! In deze whitepaper lees je wat deze verschuiving inhoudt.

VOORDELEN

  • Grip op uitgaande correspondentie door document management software van iWRITER
  • Borging van professionele uitstraling
  • Altijd en overal kunnen werken door middel van documentbeheer
  • Eenvoudig te koppelen met jouw CRM- of DMS systeem

MEER WETEN OVER iWRITER?


Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@iwriter.nl