Office App Award Winner

Handtekening Office 365: professionele e-mail handtekening

Maak jij al gebruik van Office 365 en wil je graag een professionele handtekening in Office 365 gebruiken? Dat kan met de software van iWRITER. iWRITER zorgt ervoor dat je dit eenvoudig en zonder programmeerkennis kunt inrichten.

E-mail handtekening Office 365

Met iWRITER voorzie je al jouw e-mails van een professionele en uniforme e-mail handtekening in Office 365. Gebruikers kunnen gewoon vanuit hun eigen vertrouwde Microsoft Office 365 omgeving blijven werken. Een e-mail handtekening Office 365 is eenvoudig in gebruik en bespaart gebruikers een hoop tijd!

Office 365 signature management

Handtekening centraal opstellen en beheren

Met iWRITER kunnen organisaties met Office 365 centraal e-mailhandtekeningen opstellen en beheren voor iedere gebruiker die e-mail verstuurd. Office 365 signature management wordt hiermee gemakkelijk gemaakt. Ervaar het gemak van een oplossing als iWRITER nu zelf!

Kwaliteit waarborgen

Een professionele handtekening in Office 365 helpt je bedrijf om de consistentie en professionaliteit van je klantcommunicatie te waarborgen. Door herhaaldelijk gebruik neemt bovendien de herkenbaarheid voor klanten en relaties toe.

150.000

TEVREDEN

USERS

Inmiddels vertrouwen ruim 150.000 gebruikers op de documentcreatie software van iWRITER.

4 ADD-IN'S

iWRITER 365 is in vier varianten beschikbaar: iWRITER voor Word, Outlook, PowerPoint en Excel.

15 JAAR 

ERVARING

iWRITER is ruim 15 jaar specialist op het gebied van documentcreatie en huisstijlbewaking.

Office 365 Directory

iWRITER bouwt op slimme wijze e-mail op. De context van de ingelogde gebruiker bepaalt de toe te passen huisstijl, logo’s en gekoppelde gegevens en telefoonnummers.

Door contactgegevens uit jouw Office 365 Directory toe te voegen, ben je ervan verzekerd dat iedere gebruiker de juiste informatie in zijn of haar e-mailhandtekening heeft staan.

MEER WETEN OVER iWRITER?


Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@iwriter.nl