Office App Award Winner

Handtekening Outlook: beheer je handtekeningen centraal

Maak jij al gebruik van een handtekening Outlook sjabloon? Wanneer je als organisatie vaak gebruik maakt van dezelfde type e-mails in Outlook, is het handig om gebruik te maken van een handtekening Outlook sjabloon. De handige tool van iWRITER kan je hierbij helpen. Door middel van slimme bouwstenen en handtekeningen heb je grip op alle uitgaande e-mails. Met de handtekening Outlook sjablonen is het mogelijk om alle e-mail handtekeningen centraal te beheren. Op deze manier zijn de e-mail handtekeningen van alle medewerkers identiek aan elkaar. Zodra er organisatiebreed wijzigingen worden doorgevoerd in de e-mail handtekening Outlook, dan veranderen alle e-mail handtekeningen automatisch mee. Met een automatische e-mail handtekening Outlook voorkom je slordige fouten en draag je gezamenlijk dezelfde identiteit uit.

E-mail sjabloon Outlook in jouw huisstijl

Als organisatie wil je natuurlijk dat alle medewerkers de huisstijl op een juiste en uniforme wijze uitdragen. Het is belangrijk dat de huisstijl zichtbaar is via diverse communicatiekanalen, waaronder ook een in e-mail sjabloon in Outlook. Een e-mail sjabloon Outlook van iWRITER is volledig aan te passen aan jouw huisstijl.

Professionele ondertekening in Outlook

Digitale handtekening Outlook

Door gebruik te maken van een digitale handtekening Outlook borg je de kwaliteit van opmaak in alle uitgaande e-mails. Het versturen van ondertekende documenten lijkt in de tijd van het digitale tijdperk niet meer zo eenvoudig te zijn. Het versturen van traditionele brieven vergt in principe net zoveel tijd als het uitprinten, ondertekenen en inscannen van documenten. De vraag is hoe je als organisatie meer tijd kunt besparen met het ondertekenen van documenten en e-mailberichten. De digitale handtekening Outlook van iWRITER is natuurlijk de oplossing!

Handtekening Outlook 365

>Wanneer je bedrijf regelmatig nieuws te delen heeft of wanneer je regelmatig deelneemt aan events, is het waardevol om je >handtekening Outlook 365 hierop in te richten. Gebruikers van de tool kunnen eenvoudig vanuit hun eigen Microsoft Office 365 blijven werken. Jouw e-mailberichten kunnen in zowel Outlook Online als in Outlook Desktop gebruik maken van dezelfde centraal opgeslagen en gepersonaliseerde handtekening Outlook dankzij iWRITER 365. iWRITER bouwt op een slimme wijze een e-mail handtekening Outlook 365 op. Op basis van de ingelogde gebruiker bepaalt de tool hoe de huisstijl, logo’s en gekoppelde gegevens worden toegepast. Wil je er zeker van zijn dat iedere gebruiker de juiste informatie in zijn of haar e-mail handtekening Outlook 365 heeft staan? Voeg dan eenvoudig de contactgegevens toe uit jouw Office 365 Directory.

150.000

TEVREDEN

USERS

Inmiddels vertrouwen ruim 150.000 gebruikers op de documentcreatie software van iWRITER.

4 ADD-IN'S

iWRITER 365 is in vier varianten beschikbaar: iWRITER voor Word, Outlook, PowerPoint en Excel.

15 JAAR 

ERVARING

iWRITER is ruim 15 jaar specialist op het gebied van documentcreatie en huisstijlbewaking.

Nieuwsgierig naar de handtekening Outlook sjablonen van iWRITER?

Wij begrijpen dat je nieuwsgierig bent naar de handtekening Outlook sjablonen! Een handtekening Outlook sjabloon creëert een eenheid in alle uitgaande correspondentie en je kunt veel tijd besparen met het aanpassen van e-mail handtekeningen. Doordat de tool van iWRITER zeer gebruiksvriendelijk werkt, heb je geen programmeerkennis nodig bij het maken van een digitale handtekening Outlook.

Ben je benieuwd hoe deze handige tool werkt en ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Vraag dan een demonstratie aan en ervaar zelf het gemak! Laat jouw gegevens achter, zodat onze specialisten contact met je kunnen opnemen. Daarnaast biedt iWRITER nog vele andere tools aan die het beheren en wijzigen van documenten gemakkelijker maken. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op. We geven je graag advies!

MEER WETEN OVER iWRITER?


Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@iwriter.nl