Office App Award Winner

Handtekening Outlook: beheer je handtekeningen centraal

Maak jij al gebruik van een handtekening in Outlook? Het nadeel is vaak dat iedere medewerker zijn handtekening handmatig moet aanpassen bij wijzigingen. iWRITER biedt je de mogelijkheid om Outlook handtekeningen centraal te beheren, zodat de handtekening van iedere medewerker voldoet aan de huisstijl en alle wijzigingen direct organisatie-breed worden doorgevoerd.

E-mail sjabloon Outlook

Wanneer je vaak gebruik maakt van dezelfde type e-mails in Outlook, is het handig om gebruik te maken van een e-mail sjabloon Outlook. De tool van iWRITER kan je hierbij helpen. Door middel van slimme bouwstenen en handtekeningen heb je grip op alle uitgaande e-mails.

E-mail handtekening Outlook: eenvoudig en snel

Digitale handtekening Outlook

Door je digitale handtekening in Outlook vast te leggen, bespaar je een hoop tijd en hoef je je geen zorgen te maken over de opmaak van je e-mailberichten. Door gebruik te maken van e-mailsjabloon in Outlook borg je de kwaliteit van opmaak in alle uitgaande e-mails.

Handtekening Outlook 365

Wanneer je bedrijf regelmatig nieuws te delen heeft, of wanneer je regelmatig deelneemt aan events, is het waardevol om je handtekening in Outlook 365 hierop in te richten. Doordat de handtekeningen centraal te beheren zijn met iWRITER, is het organisatie-breed aanpassen en wijzigen van e-mailhandtekening Outlook snel geregeld!

150.000

TEVREDEN

USERS

Inmiddels vertrouwen ruim 150.000 gebruikers op de documentcreatie software van iWRITER.

4 ADD-IN'S

iWRITER 365 is in vier varianten beschikbaar: iWRITER voor Word, Outlook, PowerPoint en Excel.

15 JAAR 

ERVARING

iWRITER is ruim 15 jaar specialist op het gebied van documentcreatie en huisstijlbewaking.

Digitale handtekening Outlook Desktop & Outlook Online

Jouw e-mailberichten kunnen in zowel Outlook Online als in Outlook Desktop gebruik maken van dezelfde centraal opgeslagen en gepersonaliseerde handtekening dankzij iWRITER 365.

Doordat de tool van iWRITER zeer gebruiksvriendelijk werkt, heb je geen programmeerkennis nodig bij het maken van digitale handtekening Outlook.

MEER WETEN OVER iWRITER?


Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@iwriter.nl