Office App Award Winner

Een professioneel Office sjabloon

Office 365 maakt flexibel en werkplek onafhankelijk werken mogelijk. iWRITER 365 sluit hier naadloos bij aan, waardoor het dé tooling is voor niet alleen de procesgestuurde documenten, maar ook voor alle ad hoc correspondentie. Met een professioneel Office sjabloon zorg je ervoor dat alle documenten zijn voorzien van de correcte huisstijl. 

Uitgebreide Office 365 sjablonen

Met iWRITER creëer je eenvoudig uitgebreide Office 365 sjablonen, zodat alle documenten foutloos en conform huisstijl worden gemaakt. Dankzij de centraal te beheren Office 365 sjablonen ben je verzekerd van professionele contracten, brieven en overeenkomsten.

Office templates

Handtekening Office 365

Documenten op basis van de iWRITER Office templates kunnen door de gebruiker eenvoudig voorzien worden van een paraaf of digitale handtekening in Office 365. Gebruikers werken hierbij vanuit de eigen vertrouwde Microsoft Office omgeving, en hoeven onder over te hoeven schakelen naar een ander programma.

Integraties en koppelingen van Office templates online

Documenten kunnen automatisch worden voorzien van gegevens uit bijvoorbeeld Azure Active Directory, CRM Dynamics Online of SharePoint. Hierdoor weet je zeker dat alle contactgegevens kloppen en actueel zijn. Met iWRITER 365 is de huisstijl van jouw organisatie in alle Office-bestanden uniform, on premise en vanuit de cloud dankzij de centraal te beheren Microsoft sjablonen.

150.000

TEVREDEN

USERS

Inmiddels vertrouwen ruim 150.000 gebruikers op de documentcreatie software van iWRITER.

4 ADD-IN'S

iWRITER 365 is in vier varianten beschikbaar: iWRITER voor Word, Outlook, PowerPoint en Excel.

15 JAAR 

ERVARING

iWRITER is ruim 15 jaar specialist op het gebied van documentcreatie en huisstijlbewaking.

Voordelen van iWRITER voor Office 365 sjablonen

Met iWRITER zorg je voor professionele huisstijl sjablonen en templates in Office 365. Hierdoor ben je verzekerd van correcte, gepersonaliseerde documenten, e-mails en presentaties in een uniforme huisstijl.

Doordat de Office 365 sjablonen centraal te beheren zijn in de cloud, beschikt iedereen over de meest actuele sjabloonversie. Nooit meer talloze variaties in sjablonen!

Ervaar het gemak van Office sjablonen en probeer het nu zelf uit! 

MEER WETEN OVER iWRITER?


Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@iwriter.nl