Office App Award Winner

Outlook sjabloon: creëer eenvoudig professionele mails

Met iWRITER voor Outlook creëer je eenvoudig en snel professionele e-mails in Microsoft Outlook. In je Outlook sjabloon voeg je met één druk op de knop een routebeschrijving of afspraakbevestiging toe en is jouw e-mailbericht automatisch voorzien van de juiste handtekening. Middels de bouwsteen functie van een Outlook sjabloon wordt de kwaliteit van opmaak van de e-mailberichten geborgd en heb je grip op alle uitgaande informatie.

Outlook templates in jouw huisstijl

De Outlook sjablonen van iWRITER is zeer gebruiksvriendelijk. De Outlook 365 templates, bouwstenen en handtekeningen zijn eenvoudig aan te maken en te beheren, zonder programmeerkennis. Met iWRITER voldoen alle e-mailberichten aan de huisstijl en zijn deze automatisch voorzien van de meest up-to-date informatie uit bijvoorbeeld Microsoft Office 365 Contacten.

Outlook 365 templates

E-mailhandtekening in Outlook en Outlook Online

Doordat e-mailhandtekeningen met iWRITER centraal beheerd kunnen worden, ben je ervan verzekerd dat de handtekening van iedere medewerker voldoet aan de huisstijl en wijzigingen direct organisatiebreed zijn doorgevoerd.

150.000

TEVREDEN

USERS

Inmiddels vertrouwen ruim 150.000 gebruikers op de documentcreatie software van iWRITER.

4 ADD-IN'S

iWRITER 365 is in vier varianten beschikbaar: iWRITER voor Word, Outlook, PowerPoint en Excel.

15 JAAR 

ERVARING

iWRITER is ruim 15 jaar specialist op het gebied van documentcreatie en huisstijlbewaking.

Outlook sjabloon: eenvoudig, snel en tijdbesparend

Met Outlook 365 templates gebruik, ontwerp, beheer en deel al je huisstijl sjablonen en templates in Outlook. Zo heb je altijd en overal toegang tot jouw Office sjablonen en voldoen alle e-mailberichten aan de regels van de huisstijl.

Met iWRITER voeg je eenvoudig routebeschrijvingen en afspraakbevestigingen toe aan je Outlook sjabloon. Dit bespaart je veel tijd bij het opstellen van e-mails.

Ervaar het gemak en probeer het nu zelf uit! 

MEER WETEN OVER iWRITER?


Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@iwriter.nl