Office App Award Winner

Outlook sjabloon: creëer eenvoudig professionele mails

Met iWRITER voor Outlook creëer je eenvoudig en snel professionele e-mails in Microsoft Outlook. Met de handige tool van iWRITER heb je de beschikking over een professioneel Outlook sjabloon. Alle medewerkers kunnen eenvoudig de Outlook templates gebruiken, zodat alle correspondentie ook gelijk is aan elkaar. Tegenwoordig staan we continu met elkaar in verbinding en is het versturen van e-mails een tijdrovende klus. Een Outlook sjabloon heeft diverse eenvoudige functies, waardoor je veel tijd kunt besparen met het opstellen van een e-mail. De tijd die je voorheen spendeerde aan het opstellen van een e-mail, kun je nu besteden aan je werk.

Met een Outlook sjabloon voeg je met één druk op de knop een routebeschrijving of afspraakbevestiging toe. Zo kun je op een snelle en eenvoudige manier afspraken plannen met klanten, collega’s of partners. Daarnaast zijn jouw e-mailberichten automatisch voorzien van de juiste handtekening. Deze handtekening kun je eenvoudig eenmalig instellen. Middels de bouwsteen functie van een Outlook sjabloon wordt de kwaliteit van de opmaak van jouw e-mailberichten gewaarborgd en heb je grip op alle uitgaande informatie.

Outlook templates in jouw huisstijl

De Outlook templates van iWRITER zijn zeer gebruiksvriendelijk. Met iWRITER voldoen alle e-mailberichten aan de huisstijl van jouw organisatie. Doordat e-mailhandtekeningen met iWRITER centraal beheerd kunnen worden, ben je ervan verzekerd dat de handtekening van iedere medewerker voldoet aan de huisstijl. Voor de ontvanger van de e-mail moet het direct zichtbaar zijn dat jij de verzender bent, vandaar dat het belangrijk is om de huisstijl terug te laten komen in de Outlook templates. Kortom, door je huisstijl vast te leggen in Outlook templates voorkom je slordige fouten. Overigens heb je geen programmeerkennis nodig om de Outlook templates te beheren. De Outlook templates, bouwstenen en handtekeningen zijn voor alle medewerkers eenvoudig aan te maken en te beheren.

Outlook 365 templates

E-mailhandtekening in Outlook en Outlook Online

Zodra er wijzigingen worden gemaakt, worden deze direct organisatiebreed doorgevoerd. Op deze manier ontstaat er geen onduidelijkheid over het juiste Outlook sjabloon en worden slordige fouten voorkomen. Met de handige tool van iWRITER zijn de e-mailberichten automatisch voorzien van de meest up-to-date informatie uit bijvoorbeeld Microsoft Office 365 contacten. Zo heb je altijd de beschikking over de gegevens van de nieuwste contacten en daarmee bespaar je veel tijd. De Outlook 365 templates van iWRITER werken zowel offline als online. Het voordeel van de Outlook 365 templates is dat jij kunt werken waar en wanneer je maar wilt. Ben je vaak buiten de deur? Dankzij iWRITER is dat geen probleem. Je hebt altijd en overal toegang tot jouw Outlook 365 templates.

150.000

TEVREDEN

USERS

Inmiddels vertrouwen ruim 150.000 gebruikers op de documentcreatie software van iWRITER.

4 ADD-IN'S

iWRITER 365 is in vier varianten beschikbaar: iWRITER voor Word, Outlook, PowerPoint en Excel.

15 JAAR 

ERVARING

iWRITER is ruim 15 jaar specialist op het gebied van documentcreatie en huisstijlbewaking.

Outlook sjabloon: eenvoudig, snel en tijdbesparend

Met een Outlook sjabloon gebruik, ontwerp, beheer en deel je al jouw huisstijl sjablonen en templates in Outlook. Zo heb je altijd en overal toegang tot jouw Outlook sjabloon en voldoen alle e-mailberichten van alle medewerkers aan de regels van de huisstijl. Een Outlook sjabloon bespaart jou in de toekomst veel tijd bij het opstellen van e-mailberichten. Het is eenvoudig om het Outlook sjabloon eenmalig in te richten. Zodra het sjabloon naar wens is, kun je het Outlook sjabloon in de toekomst eenvoudig blijven gebruiken. Kortom, de tool van iWRITER maakt het mogelijk om op een eenvoudige, snelle, maar ook professionele wijze te communiceren.

Ervaar het gemak van een Outlook sjabloon en probeer het nu zelf uit! Via onze website kun je eenvoudig een demonstratie aanvragen. Tijdens deze sessie komen wij bij jou op kantoor. Onze specialisten leggen haarfijn uit wat de mogelijkheden en voordelen zijn van een Outlook sjabloon. De demonstratie is geheel vrijblijvend. Ben je benieuwd naar de andere sjablonen van iWRITER of heb je nog vragen over het Outlook sjabloon? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

MEER WETEN OVER iWRITER?


Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@iwriter.nl