Een document ondertekenen

Als je ervoor kiest om een handtekening of paraaf te tekenen dan kun je klikken op   om het schermInstellingen te openen, waar je de lijndikte en kleur van je potlood kunt instellen.

• Invoegen: Voeg de handtekening (of paraaf) in, op de positie van de cursor. Als een sjabloon een Handtekening- of Paraafveld bevat, dan wordt de handtekening (of paraaf) ingevoegd op de positie van het overeenkomstige veld.
  • In galerie opslaan: Sla de handtekening of paraaf op in de galerie voor later gebruik. Je kunt maximaal 3 handtekeningen en parafen toevoegen.

Klik op Galerie bekijken   om de galerie te openen:

galerie bekijken
Selecteer de Handtekening en/of Paraaf die je aan je document wilt toevoegen en klik op Invoegen.

De handtekening/paraaf met een blauwe rand is de actieve handtekening/paraaf die in het document wordt ingevoegd. Er kan maar één handtekening en/of paraaf tegelijk actief zijn. Als je een bestaande handtekening of paraaf wilt verwijderen, selecteer de afbeelding en klik op  .

Als je een handtekening aan je document hebt toegevoegd dan ziet het resultaat er zo uit:

ondertekend document
Nu is het tijd om je document te delen!