Speciale velden

Speciale velden worden gebruikt om de positie in een sjabloon te definiëren waar bv. een handtekening wordt ingevoegd.

Speciale velden worden onderaan het hoofdscherm getoond:

speciale velden
  • Startpunt: Dit veld bepaalt de startpositie van de cursor nadat de gebruiker in de wizard op 'Klaar' heeft geklikt. Als dit veld wordt weggelaten dan wordt de cursor linksboven in het document geplaatst.
  • Afsluiting: Op de positie van dit veld zal een afsluiting worden ingevoegd, bv. 'Met vriendelijke groet'. De aanwezigheid van dit veld heeft invloed op de wizard; onderaan de wizard wordt een groep 'Afsluiting' toegevoegd waar de gebruiker de juiste afsluiting kan selecteren:

kies een afsluiting
  • Handtekening: Op de positie van dit veld zal een handtekening worden ingevoegd. De aanwezigheid van dit veld heeft invloed op de wizard; het scherm Onderteken toont de optie 'Handtekening'. Als de gebruiker deze optie selecteert wordt een handtekening aan het document toegevoegd:

selecteer afsluiting
  • Paraaf: Op de positie van dit veld zal een paraaf worden ingevoegd. De aanwezigheid van dit veld heeft invloed op de wizard; het scherm Onderteken toont de optie 'Paraaf'. Als de gebruiker deze optie selecteert wordt een paraaf aan het document toegevoegd.

Als je beide velden Handtekening en Paraaf aan een sjabloon toevoegt dan zal het scherm Onderteken beide opties weergeven.

Je kunt een speciaal veld in een sjabloon invoegen door te klikken op   of door te dubbelklikken op het veld.