Office App Award Winner

Een professioneel PowerPoint sjabloon in jouw huisstijl

Met behulp van iWRITER voor PowerPoint heb je altijd en overal de meest actuele PowerPoint sjablonen bij de hand. Door middel van slimme templates heb je grip op alle informatie in jouw presentaties. Vanuit het lint in Microsoft PowerPoint is ieder organisatie-, locatie- en afdelingsspecifieke PowerPoint sjabloon direct te gebruiken.

PowerPoint sjabloon maken in jouw huisstijl?

Met iWRITER zorg je ervoor dat alle PowerPoint presentaties voldoen aan de correcte huisstijl. Zo ben je verzekerd van professionele PowerPoint presentaties met de juiste look en feel. Een huisstijl PowerPoint sjabloon maken is zeer eenvoudig. Kennis van programmeren is niet nodig!

Huisstijl PowerPoint eenvoudig gemaakt

PowerPoint templates eenvoudig in gebruik

iWRITER is zeer gebruiksvriendelijk. iWRITER – sjablonen voor PowerPoint maakt onderdeel uit van een grotere suite van producten waaronder het gratis te gebruiken iWRITER – sjablonen voor Word. Hiermee bewaak je je huisstijl, naast PowerPoint, ook in Word.

PowerPoint sjabloon aanpassen

Een PowerPoint sjabloon aanpassen is zeer eenvoudig: de templates in PowerPoint kunnen centraal worden beheerd en wijzigingen worden direct organisatiebreed doorgevoerd. Zo weet je zeker dat je de laatste, juiste versie van een PowerPoint sjabloon gebruikt!

150.000

TEVREDEN

USERS

Inmiddels vertrouwen ruim 150.000 gebruikers op de documentcreatie software van iWRITER.

4 ADD-IN'S

iWRITER 365 is in vier varianten beschikbaar: iWRITER voor Word, Outlook, PowerPoint en Excel.

15 JAAR 

ERVARING

iWRITER is ruim 15 jaar specialist op het gebied van documentcreatie en huisstijlbewaking.

PowerPoint templates online

iWRITER 365 is in de cloud en webtoegankelijk, waardoor je altijd en overal de beschikking hebt over de meest actuele PowerPoint sjablonen van jouw organisatie. Gebruik eenvoudig al je PowerPoint templates online.

Door de PowerPoint templates op één centrale plaats op te slaan zijn alle sjablonen voor iedereen vanuit elke locatie, op ieder moment, bereikbaar. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een internetverbinding.

MEER WETEN OVER iWRITER?


Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@iwriter.nl