Office App Award Winner

SharePoint document management door iWRITER

iWRITER maakt het proces van opstellen van documenten, brieven en presentaties soepeler. Door middel van SharePoint document management worden al je Office bestanden omgezet in de huisstijl van jouw organisatie. iWRITER ontwerpt op maat gemaakte SharePoint Templates die overal toegankelijk zijn vanuit het SharePoint DMS.

Voordelen van SharePoint Templates

Het SharePoint document management systeem van iWRITER zorgt ervoor dat alle documenten en e-mails automatisch in jouw huisstijl worden omgezet. Vanuit dit SharePoint DMS kun je foutloze en professionele documenten en presentaties opslaan, terugvinden en verzenden.

SharePoint DMS: het gemak

SharePoint document management en jouw huisstijl

Ervaar het gemak van SharePoint document management en profiteer van professionele documenten, e-mails en presentaties. In deze whitepaper lees je waarom het hebben van een professionele, uniforme huisstijl zo belangrijk is voor jouw organisatie.

150.000

TEVREDEN

USERS

Inmiddels vertrouwen ruim 150.000 gebruikers op de documentcreatie software van iWRITER.

4 ADD-IN'S

iWRITER 365 is in vier varianten beschikbaar: iWRITER voor Word, Outlook, PowerPoint en Excel.

15 JAAR 

ERVARING

iWRITER is ruim 15 jaar specialist op het gebied van documentcreatie en huisstijlbewaking.

Foutloze correspondentie via SharePoint document management

iWRITER maakt het mogelijk om met SharePoint DMS offertes, brieven, vergunningen en contracten op te stellen die voldoen aan je huisstijl en de meest recente meta data.

Dankzij de SharePoint Templates is het mogelijk om eenvoudig en snel professionele documenten in de juiste huisstijl te delen. Binnen een SharePoint document management systeem wordt gebruik gemaakt

van Microsoft Office 365. Alle Office 365 templates zijn geïntegreerd met SharePoint waardoor gecreëerde documenten makkelijk terug te vinden zijn.

Daarnaast is een groot voordeel van het SharePoint DMS dat gebruikers ervan controle hebben over de uitgaande correspondentie. Kortom: SharePoint Templates bieden een complete en organisatiebrede oplossing.

MEER WETEN OVER iWRITER?


Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@iwriter.nl