Office App Award Winner

Professioneel SharePoint sjabloon in jouw huisstijl

Het opstellen van documenten, brieven en presentaties is vaak erg tijdrovend. Door gebruik te maken van SharePoint en iWRITER zorg je ervoor dat dit proces soepeler, sneller en foutloos verloopt. iWRITER borgt de huisstijl van jouw organisatie in alle Office bestanden door middel van slimme sjablonen, zodat je altijd en overal toegang hebt tot je gewenste SharePoint sjabloon.

SharePoint DMS

Door SharePoint sjablonen te koppelen aan documentsets en contenttypes, wordt altijd de juiste set aan metadata gebruikt. Zo zijn documenten eenvoudig op te slaan en terug te vinden.

SharePoint templates

SharePoint Online templates

Niet alleen in de desktop versie van SharePoint, maar ook in de SharePoint online omgeving heb je toegang tot al je organisatie Sharepoint online templates en SharePoint sjablonen.

Gegevens integreren in SharePoint DMS

Met iWRITER worden alle documenten en e-mails automatisch voorzien van de meest recente gegevens uit bijvoorbeeld Microsoft Office 365 Personen en SharePoint. Dankzij SharePoint DMS en iWRITER ben je verzekerd van professionele en foutloze correspondentie in de juiste huisstijl.

150.000

TEVREDEN

USERS

Inmiddels vertrouwen ruim 150.000 gebruikers op de documentcreatie software van iWRITER.

4 ADD-IN'S

iWRITER 365 is in vier varianten beschikbaar: iWRITER voor Word, Outlook, PowerPoint en Excel.

15 JAAR 

ERVARING

iWRITER is ruim 15 jaar specialist op het gebied van documentcreatie en huisstijlbewaking.

Voordelen van Office 365 SharePoint templates

Met iWRITER kun je al je Office 365 SharePoint templates gebruiken, ontwerpen, beheren en delen binnen SharePoint. Zo heb je altijd en overal de beschikking tot je documenten en presentaties en kun je deze eenvoudig opslaan en terugvinden.

Dankzij iWRITER kun je aan één enkel content type meerdere SharePoint sjablonen toekennen. Maar dit kan ook andersom: aan één template kun je meerdere content types toekennen. Nooit meer duplicaten van sjablonen en content types!

MEER WETEN OVER iWRITER?


Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@iwriter.nl