Office App Award Winner

Aan de slag met iWRITER 365 voor Excel

Esther van Wijngaarden -

Zoals je misschien al wist, is iWRITER 365 nu ook beschikbaar voor Excel. In deze blog laat ik je zien hoe je snel aan de slag kunt met iWRITER 365 voor Excel.

Excel sjabloon omzetten naar iWRITER 365

Maak je al gebruik van Excel sjablonen, dan hoef je deze sjablonen alleen maar beschikbaar te stellen in de iWRITER 365 omgeving. Hiervoor open je een Excelsjabloon (open het .xltx bestand) en je opent iWRITER 365 in de Ontwerpmodus.

Je opent de map waarin je het sjabloon wilt plaatsen en klikt op de knop ‘Nieuw project’. Je geeft een naam en eventueel een omschrijving op en slaat het sjabloon op. Jouw Excelsjabloon is nu een iWRITER 365 voor Excel sjabloon en is direct beschikbaar voor iedereen in de organisatie die toegang heeft tot de betreffende map.

Excel werkmap omzetten naar iWRITER 365

Een Excel werkmap kun je direct beschikbaar stellen in de iWRITER 365 omgeving. Hiervoor open je de werkmap en je opent iWRITER 365 in de Ontwerpmodus. Het is dus niet nodig om je Excel werkmap eerst om te zetten naar een Excel sjabloon.

Je opent de iWRITER map waarin je het sjabloon wilt plaatsen en klik op de knop ‘Nieuw project’. Je geeft een naam en eventueel een omschrijving op en slaat het sjabloon op. Je werkmap is nu omgezet naar een iWRITER 365 voor Excel sjabloon en is direct beschikbaar.

iWRITER 365 voor Excel sjablonen gebruiken

Nadat je de sjablonen in iWRITER 365 voor Excel beschikbaar hebt gesteld, kan iedereen in de organisatie ze gebruiken.

Wil je meer weten over iWRITER voor Excel? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende demo aan.

Aan de slag met iWRITER 365 voor Excel