Office App Award Winner

Kantoor is overal

Ruud Brok -

Een tijd geleden las ik deze uitspraak, kantoor is overal. Nu ik er langer over nadenk, het is echt zo. Kantoor ís overal..

Deze beweging is jaren geleden al ingezet met de komst van remote verbindingen naar kantoor. Flexwerken werd een hype. Toen was dit nog lastig met netwerkinstellingen en VPN, maar tegenwoordig is dit een heel stuk gemakkelijker. Het enige wat je nodig hebt zijn je gebruikersnaam en wachtwoord.

Mobiel werken met Office 365

Je e-mail en agenda zijn overal beschikbaar, van je smartphone tot je browser. Je Office 365 account zorgt er daarnaast voor dat je overal kunt beschikken over je eigen Office-omgeving. Zowel online als offline. En je data? Daar zorgen SharePoint Online en Microsoft Dynamics voor. Data ontsluiten is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Kortom, niets staat mobiel werken in de weg.

Altijd en overal toegang tot je Office sjablonen

iWRITER sluit hier natuurlijk naadloos op aan, met iWRITER 365 kun je altijd en overal beschikken over je sjablonen om professionele correspondentie op te stellen.

Stel je eens voor, je bent te vroeg bij je volgende afspraak. De zon schijnt, het park tegenover je lonkt. Wat is er nou mooier om in dat verloren kwartier nog een offerte op te stellen voor het vorige klantbezoek. In de zon, op een bankje in het park! En aangezien alle data via de Microsoft cloud ontsloten wordt, klik je die foutloze offerte, ook daar, gemakkelijk in elkaar.

De uitdaging zit er niet meer in om overal te kunnen werken, de uitdaging is het vinden van een gezonde balans in wanneer, je waar werkt. Zo, nu gaan mijn mail en telefoon uit!

Kantoor is overal