Office App Award Winner

Voordelen van iWRITER 365

Wouter Reintjes -

Waarom documentcreatie software?

Duidelijk en verzorgd communiceren met klanten, prospects, leden of studenten. Dit is vanzelfsprekend voor velen, maar in de praktijk blijkt dit vaak geen eenvoudige opgave. Met de document management software van iWRITER maak je op een eenvoudige manier sjablonen volgens de huisstijl, en zorg je voor de juiste balans tussen standaard documenten en personalisatie.

Door het gebruik van centraal beheerde tekstblokken en gegevensvelden van iWRITER worden fouten voorkomen en wordt steeds de juiste boodschap overgebracht aan de ontvanger van het document.

Voordelen van werken in de Cloud

iWRITER 365 is een cloudapplicatie en maakt gebruik van het Microsoft Azure-platform. Dit heeft als voordeel dat er geen lokale installatie van de software nodig is, evenals geen lokale servers en databases. Doordat iWRITER 365 volledig in de cloud draait zijn er geen lokale componenten meer nodig die aandacht, upgrades en updates behoeven. Wij nemen dit beheer voor je uit handen.

Sterke punten van iWRITER 365

iWRITER 365 maakt gebruik van je Office 365-account. Log in met je Office 365-account in MS Office en je kunt direct aan de slag om je eigen documenten op te stellen. Deze documenten sla je eenvoudig op in OneDrive of SharePoint Online. Je hoeft hiervoor niets in te stellen: inloggen met je Office 365-account is voldoende.

Door de naadloze integratie met Micosoft Word, Outlook, Excel en PowerPoint is iWRITER 365 eenvoudig in gebruik. Zelfs in de online applicaties als Word Online en Outlook is iWRITER 365 beschikbaar om je te ondersteunen in het snel en foutloos opstellen van documenten en e-mails.

iWRITER 365 wordt weergegeven in een taakvenster binnen de interface van de Office applicatie. Daardoor wordt alle relevante informatie getoond binnen dat taakvenster; er verschijnt geen wizard met invulvelden die het document blokkeert. Alle ingevulde inhoud is bovendien meteen zichtbaar in het document. Handig en snel!

iWRITER 365 is altijd en op elk device beschikbaar, mits er verbinding is met het internet.

Het gemak zelf ervaren?

Wil je iWRITER 365 zelf ervaren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of download iWRITER in de app store.

Voordelen van iWRITER 365