Office App Award Winner

iWRITER wint 'Best User Interface' award

iWRITER wint 'Best User Interface' award

Atlanta | Microsoft Ignite – 29 september 2016 – iWRITER is tijdens de Microsoft Office App Awards 2016 in Atlanta bekroond met de derde plaats in de categorie ‘Best User Interface -Office Add-in’. Microsoft heeft de beste Office add-ins en apps die gebruik maken van de Office en SharePoint platforms geselecteerd uit duizenden apps in de Office Store, Azure Marketplace en andere bronnen.

‘’Ruim 15 jaar geleden zagen wij dat veel bedrijven worstelden met het snel en correct opmaken van documenten en het daarin bewaken van hun huisstijl”, aldus Arjen Hartog, directeur van iWRITER. ”Steeds meer bedrijven werken in de cloud, en daarom hebben we onze oplossing geüpgraded van een on-premise Add-in naar een volledige cloud based Office Add-in’’.

iWRITER 365 bouwt op slimme wijze documenten op. De context van de ingelogde gebruiker bepaalt de toe te passen huisstijl, logo’s en gekoppelde gegevens. Zo voldoen alle documenten aan de regels van de huisstijl en zijn ze automatisch voorzien van de meest recente gegevens. ”Onze missie was om een zeer gebruiksvriendelijk en goed uitziende app te creëren. Het is fantastisch om deze erkenning te krijgen van Microsoft”.

 

Office Best User Interface Award