Office App Award Winner

Developer Christian spreker op TechDays 2017

Developer Christian spreker op TechDays 2017

TechDays is een 2-daags topevenement voor developers en ops- of data-engineers die werken met de bekendste Open Source en Microsoft technologieën. Het evenement staat in het teken van beproefde én nieuwe mogelijkheden om de ontwikkeling, implementatie en het beheer van applicaties op grote schaal te verbeteren en te versnellen.

Sessie: Bouw enterprise-level productivity tools

De TechDays 2017 vinden plaats op 12 en 13 oktober in de RAI Amsterdam. Onze developer Christian verzorgt tijdens dit evenement de sessie: Bouw enterprise-level productivity tools met Office Add-ins en Graph. Christian: ''Office Add-ins (aka Apps for Office) worden vaak gebruikt om handige kleine uitbreidingen te maken voor de Office applicaties, maar zijn minstens net zo geschikt om enterprise applicaties mee te ontwikkelen. Door middel van Graph kan het Office365 account van de gebruiker optimaal ingezet worden. Zo kan de add-in naadloos integreren met onder andere Sharepoint, CRM en Azure AD. In deze sessie kijken we ook naar de mogelijkheden om een add-in uit te rollen binnen een organisatie en hoe we Azure in kunnen zetten om de add-in als SaaS oplossing aan te bieden''. 

Meer informatie over TechDays 2017

Meer informatie over het evenement kun je vinden op de website van TechDays. Tickets voor (een van deze) dag(en) zijn verkrijgbaar via deze link.