Office App Award Winner

iWRITER 365 genomineerd voor App Awards 2017!

iWRITER 365 genomineerd voor App Awards 2017!

Eindhoven | 12 september 2017 - iWRITER 365 is voor het tweede jaar op rij genomineerd voor de Office App Awards 2017. Ditmaal in de categorie ‘People’s Choice’.

Microsoft Office App Awards

Tijdens de Office App Awards worden de beste partner Add-ins en Apps die gebruik maken van het Office platform door Microsoft bekroond met een award. De Office App Awards worden uitgereikt in zes categorieën, waaronder Most Business Value, Best Integration, Best User Experience en People’s Choice Award.

Breng je stem uit!

De winnaar van de People’s Choice Award wordt bepaald door het publiek; de oplossing met de meeste stemmen wint! Stemmen kan tot 22 september via onderstaande button.

De winnaars worden tijdens de Microsoft Ignite in Orlando op 25-29 september bekendgemaakt.

Best User Interface 2016

iWRITER is eerder tijdens de Microsoft Office App Awards in 2016 bekroond met de derde plaats in de categorie ‘Best User Interface – Office Add-in’. ‘’We blijven innoveren om de gebruikerservaring nog beter te maken en de functionaliteiten van onze app te kunnen uitbreiden. Het zou een eer zijn om wederom zo’n mooie award in ontvangst te mogen nemen’’, aldus Arjen Hartog, directeur van iWRITER.