Office App Award Winner

iWRITER aanwezig op CorporatiePlein

iWRITER aanwezig op CorporatiePlein

Op donderdag 27 september vindt CorporatiePlein plaats in Expo Houten. CorporatiePlein is dé bedrijfsvoering ICT & innovatiebeurs voor woningcorporaties. Het thema van deze editie is: Bedrijfsvoering van de toekomst.

Onze visie op bedrijfsvoering van de toekomst

We realiseren ons dat er een verschuiving in de bedrijfsvoering plaatsvindt. Nu en in de toekomst eisen bedrijven meer onafhankelijkheid van tijd, plaats en device. Office 365 helpt organisaties hierbij door volledig in de cloud te draaien. Corporaties wisselen gemakkelijker informatie uit, werken beter samen en verbeteren de dienstverlening. iWRITER 365 integreert volledig met Office 365 en voorziet alle documenten van de juiste huisstijl en de meest recente gegevens. Koppelingen met bestaande systemen maken het mogelijk om documenten automatisch te vullen met de benodigde informatie.

Schrijf je in

Mieke Bosma en Bart Klaassen verzorgen korte demo’s op CorporatiePlein. We laten je zien wat iWRITER voor jouw organisatie kan betekenen op standnummer 19. Registreer je gratis als bezoeker via deze link of lees meer in dit artikel over iWRITER op Corporatieplein 2018.