Office App Award Winner

iWRITER en ProImpact gaan samenwerking aan

iWRITER en ProImpact gaan samenwerking aan

Softwareleveranciers iWRITER en ProImpact zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van het uniforme correspondentie voor de woningcorporatiemarkt. ProImpact is in 1998 opgericht en had tot 2009 de focus op Beeldschermcommunicatie. Anno 2016 staat ProImpact voor Online dienstverlening. iWRITER is ruim 15 jaar specialist op het gebied van documentcreatie en huisstijlbewaking.

Corporatieplein

De eerste kennismaking tussen ProImpact en iWRITER vond plaats tijdens CorporatiePlein 2016: de bedrijfsvoering ICT & innovatiebeurs voor woningcorporaties. ProImpact stond op dat moment op het punt om een keuze te maken voor het zelf ontwikkelen of partneren op het gebied van documentcreatie. Pieter Thijssen, Sales Manager Overheid & Woningcorporaties bij iWRITER: ‘’Al snel werd duidelijk dat de oplossingen goed op elkaar aansluiten. We hebben dezelfde gedachten over veel zaken en lopen beiden voorop wat betreft werken in de Cloud. Daardoor lopen we ook tegen dezelfde uitdagingen aan, en we kunnen elkaar hierin versterken.’’

Cloud-based werken met Office 365

ProImpact heeft afgelopen jaar een complete Online oplossing voor corporaties ontwikkelt. Lambert Blikman, directeur van ProImpact: ‘ProImpact helpt corporaties efficient(er) te werken door vooral op selfservice voor de huurder te sturen’’. Met de nieuwe online oplossingen is het mogelijk om mobiel te werken, de corporatiemedewerker kan de klant weer thuis opzoeken en heeft dan de beschikking over alle relevante klantgegevens, van contacthistorie, documenten tot alle primaire klantgegevens. ‘’Wij faciliteren in combinatie met Microsoft Office 365 de werkplek in de Cloud’’.

iWRITER is al jaren een bekende naam binnen de Nederlandse overheid en heeft inmiddels ook een aantal klanten binnen de Corporatiesector. Pieter: ‘’We zien dat cloud-based werken en Office 365 steeds belangrijker worden voor Woningcorporaties. Door als documentcreatieleverancier volledige integratie met Office 365 te bieden, faciliteert iWRITER Woningcorporaties om de cloud optimaler te gebruiken.

Samenwerking tussen ProImpact en iWRITER

ProImpact weet als geen ander waar het om draait bij Online Dienstverlening, namelijk om optimale digitale processen, waarbij de focus vooral ligt op het automatiseren. Communicatie en documenten spelen daarbij een belangrijke rol. De samenwerking tussen de twee partijen maakt het mogelijk om direct vanuit de ProImpact oplossing de juiste correspondentie te creëren, met de correcte gegevens en opgemaakt in de huisstijl van de Corporatie. De correspondentie wordt na creatie automatisch zichtbaar in het Portaal en kan digitaal verstuurd worden.

Pieter: ‘’Door onze ervaring in gemeenteland snappen wij hoe gebruikers documenten willen maken. In de afgelopen jaren klopten er ook mondjesmaat woningcorporaties bij ons aan, maar sinds de komst van Office 365 weten steeds meer corporaties ons te vinden. ProImpact heeft veel kennis van de markt en helpt iWRITER plekken te bereiken die we anders niet konden vinden. 

Meer informatie?

Lees meer over de documentcreatie software van iWRITER of de online dienstverlening van ProImpact of neem contact op per e-mail: info@iwriter.nl of info@pro-impact.nl.