Office App Award Winner

Nieuw: iWRITER voor Outlook en PowerPoint

Nieuw: iWRITER voor Outlook en PowerPoint

iWRITER 365 is vanaf nu ook voor PowerPoint en Outlook beschikbaar in de Office Store. Zo heb je niet alleen altijd en overal toegang tot jouw Word sjablonen, maar ben je ook verzekerd van foutloze en consistente e-mailberichten en presentaties.

iWRITER voor Outlook

Met iWRITER voor Outlook stel je eenvoudig e-mailberichten op volgens de huisstijlregels en zijn alle e-mails automatisch voorzien van de juiste handtekening. Door middel van slimme bouwstenen wordt niet alleen de kwaliteit van opmaak in de e-mails geborgd, maar bespaar je tevens een hoop tijd.

iWRITER voor PowerPoint

iWRITER borgt de huisstijl van jouw organisatie in alle PowerPoint presentaties. Vanuit het lint in PowerPoint zijn alle organisatie-, locatie- en afdelingsspecifieke iWRITER sjablonen direct te gebruiken. Zo voldoen alle presentaties aan de correcte huisstijl en hoef je je geen zorgen meer te maken over de styling van de sheets.

Ervaar het gemak

Ervaar nu zelf het gemak van centraal te beheren huisstijl sjablonen en download iWRITER voor Outlook en iWRITER voor PowerPoint in de Office Store. Of vraag een vrijblijvende demo aan.