Office App Award Winner

Webinar: het beheren van sites, templates en documenten in Office 365. Hoe ga jij ermee om?

Webinar: het beheren van sites, templates en documenten in Office 365. Hoe ga jij ermee om?

Op donderdag 31 mei organiseerden iWRITER en Mavention een webinar over het beheren van sites, templates en documenten in Office 365.

 Ton van Tilburg (Business Development Manager, iWRITER) en Eric Dubbelaar (Commercieel Directeur, Mavention) leidden het webinar en lieten zien wat de producten van iWRITER en Mavention voor jouw organisatie kunnen betekenen.

 

Waarom is dit webinar relevant voor jou?

Mavention en iWRITER bouwen de beste productiviteitssoftware voor Office 365 en SharePoint Online. Met het product Make van Mavention is het mogelijk om eenvoudig nieuwe sites en groepen in Office 365 en SharePoint aan te maken. Met iWRITER 365 beheer je eenvoudig al je Office 365 templates. Bovendien stel je aan de hand van intelligente velden en tekstblokken efficiënt een professioneel document op.

We laten je zien hoe je met behulp van Make de eindgebruiker automatisch een juist geconfigureerde SharePoint site kunt laten aanmaken. Vervolgens tonen we met behulp van de SharePoint add in van iWRITER hoe je vanuit SharePoint een nieuw document kunt maken en kunt opslaan inclusief alle documenteigenschappen. 

Na het kijken van dit webinar kun je aan de slag met:

  • Eenvoudig SharePoint sites uitrollen
  • Documenten vindbaar opslaan in SharePoint Online
  • Sjablonen en sites ontwikkelen, uitrollen en beheren
  • De digital werkplek verrijken met minimale inspanningen

 

Bekijk hier de webcast van het webinar