Office App Award Winner

Webinar Wortell & iWRITER

Webinar Wortell & iWRITER

Op dinsdag 19 december vond het webinar van Wortell & iWRITER plaats. Onderwerp van het webinar was de krachtenbundeling op het gebied van Office 365, SharePoint en documentcreatie.

Wortell implementeert op innovatieve wijze Microsoft-oplossingen als Office 365, Enterprise Mobility + Security, Secure Productive Enterprise, Azure, Microsoft 365, Dynamics 365, SharePoint online, Windows 10 en Office 365. 

iWRITER & Wortell

Veel organisaties maken gebruik van verschillende systemen, zoals een CRM systeem, ERP systeem en een DMS. Templates zijn vervolgens in ieder systeem beschikbaar. Maar hoe zorg je dan voor de data input uit de overige applicaties? Met iWRITER 365 beheer je alle templates vanuit één centraal punt. Bovendien is het eenvoudig om een koppeling te leggen met de overige systemen.

Door de combinatie van iWRITER en Wortell wordt professionele documentcreatie binnen Office 365 eenvoudig gemaakt en beschikt iedere organisatie altijd en overal over de juiste, meest recente Office templates inclusief correcte data.

Webinar gemist? Bekijk de webcast!

Ben je benieuwd wat iWRITER & Wortell voor jouw organisatie kunnen betekenen? Klik dan op onderstaande link.


BEKIJK DE WEBCAST