Office App Award Winner

Kyocera

“Direct aan de slag met iWRITER” is een concept waarbij in twee dagen iWRITER wordt geïmplementeerd en keyusers worden klaargestoomd om met iWRITER aan de slag te kunnen gaan. Op 12 en 19 november jl. werd dit concept geïmplementeerd bij Kyocera Document Solutions in Schiphol-Rijk. Kyocera Document Solutions is sinds 1991 actief op de Nederlandse markt en is verantwoordelijk voor de verkoop van geavanceerde en milieuvriendelijke documentoplossingen in Nederland.

Kyocera

Waarom iWRITER?

 

René van der Heijden is Manager Sales Support Department en verantwoordelijk voor het iWRITER project binnen Kyocera. Hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om foutloos en eenduidig te communiceren naar klanten en partners. iWRITER biedt de eenvoudige mogelijkheid om te werken met bouwstenen die op verschillende manieren beschikbaar kunnen worden gesteld binnen een document. De oplossingen en mogelijkheden die iWRITER biedt werden met veel enthousiasme ontvangen door Kyocera.

Hoe verliep het project?

Dag één startte met een kennismaking en inventarisatie waarbij medewerkers van diverse afdelingen waaronder: Sales Support, Business Development, Tenderdesk en Marketing van Kyocera aanwezig waren. Hierdoor kon snel geschakeld worden. Zo gaf Sales aan tegen welke obstakels nu wordt aangelopen en Marketing hoe de huisstijl bewaakt dient te worden. Wij adviseren hierin en verwerken de behoeften tot concrete oplossingen. Na de brainstormsessie is de iWRITER omgeving voor Kyocera ingericht en is aan de hand van aangeleverde documenten een start gemaakt aan het sjabloonontwerp.

Dag twee stond in het teken van het opleiden de keyusers waarbij de basis van iWRITER wordt behandeld. Zowel het gebruik van iWRITER als het bouwen van sjablonen kwam daarbij aan bod. Diverse functionaliteiten die de iWRITER software biedt konden direct worden losgelaten op de huidige manier van documentopbouw. Dit leidde tot enthousiasme en tevredenheid bij zowel de klant als bij ons.

 

Hoe nu verder?

Nadat de basis gelegd is, is de cursist in staat zelf een sjabloon te kunnen bouwen in iWRITER. De meegeleverde documentatie kan daarbij als naslagwerk worden gebruikt. Met deze middelen kan iWRITER bedrijfsbreed ingezet worden voor documentcreatie. Met een eventuele vervolgtraining of werkplekbegeleiding kan het gebruik van iWRITER nog verder geoptimaliseerd worden.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie, neem dan contact op met iWRITER.

ANDERE SUCCESVERHALEN BINNEN DE ZAKELIJKE MARKT