Office App Award Winner

MensCentraal

Een keukentafelgesprek is heel persoonlijk, net als de informatie die daar gedeeld wordt. Dan wil je toch niet dat gegevens kwijt raken of ‘op straat’ komen te liggen? Door de koppeling van MensCentraal met iWRITER zijn gegevens veilig en staan afspraken zwart-op-wit in het gespreksverslag.

MensCentraal

Decentralisatie van de zorg

In 2015 zijn de gemeenten verantwoordelijk geworden voor zorg, jeugdzorg en de arbeidsmarkt. Hiervoor voert een wijkteammedewerker van de gemeente een keukentafelgesprek met de burger om in kaart te brengen welke zorg nodig is. Het is dan wel zo prettig dat de afspraken die tijdens dit gesprek zijn gemaakt goed worden vastgelegd en dat de burger binnen de gestelde termijn van 6 weken een gespreksverslag hiervan ontvangt.

 

MensCentraal

De wijkteammedewerker kan tijdens het gesprek de gegevens direct vastleggen in MensCentraal zodat de gegevens niet alleen veilig worden vastgelegd, maar ook kunnen worden doorgegeven aan betrokken instanties. De burger hoeft dus maar één keer zijn verhaal te vertellen.

 

Koppeling met iWRITER

De wijkteammedewerker kan direct vanuit MensCentraal het gespreksverslag (of een ander document) opstellen. Door de koppeling met iWRITER worden de benodigde gegevens automatisch in het gespreksverslag opgenomen. iWRITER zorgt er ook voor dat het gespreksverslag is opgemaakt volgens de huisstijl van de gemeente. Eenvoudig en snel dus!

Wil je als gemeente ook gebruik maken van de koppeling tussen MensCentraal en iWRITER, of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

ANDERE SUCCESVERHALEN IN DE PUBLIEKE SECTOR