Office App Award Winner

Creëer gepersonaliseerde documenten door customer communications management

Of je nu communiceert met leden, klanten of prospects, je streeft tevredenheid en behoud van relaties na. Klanten stellen echter steeds hogere eisen aan de klantcommunicatie van een organisatie. Customer communication management heeft betrekking op de uitgaande communicatie van organisaties met hun relaties.

Customer communications management tools

Hoe zorg je voor de juiste balans tussen standaard documenten en de mate van personalisatie? Hoe voorkom je dat er verkeerde condities of zelfs foutieve relatiegegevens worden verstuurd? Met de customer communication management tool van iWRITER worden fouten voorkomen en behoud je de flexibiliteit om documenten aan te passen aan de wens van de klant.

Template software

Template software voor professionele communicatie

Veel organisaties zijn zich niet bewust van professionele customer communication software oplossingen, terwijl dit juist heel veel tijdsbesparing en gemak kan opleveren! In deze whitepaper lees je hoe je door middel van template software kunt zorgen voor eenduidige en professionele communicatie richting klanten.

Customer communications management oplossing

Met de template software van iWRITER zijn huisstijl sjablonen en ondertekeningen voor je customer communications eenvoudig aan te maken en te onderhouden. Programmeerkennis is niet nodig voor customer communications management. Zo wordt professionele klantcommunicatie een heel stuk gemakkelijker gemaakt! Hoe? Lees het in deze whitepaper.

VOORDELEN

  • Één tool voor jouw customer communication management
  • Professionele klantcommunicatie
  • Programmeerkennis niet nodig
  • Documenten eenvoudig aanpassen aan de wens van de klant

MEER WETEN OVER iWRITER?


Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@iwriter.nl