Office App Award Winner

Efficiënt documentenbeheer door het document management systeem

De hoeveelheid informatie binnen organisaties blijft groeien. Een document management systeem (DMS) wordt ingezet om zo effectief en efficiënt mogelijk om te gaan met deze toenemende stroom van informatie.

Wat is een DMS systeem?

Een document management systeem is een software oplossing waardoor document processen efficiënter verlopen. Met een DMS systeem worden documenten digitaal opgeslagen op één centraal platform. Doordat iWRITER koppelingen heeft met diverse document management systemen, worden documenten geregistreerd en centraal opgeslagen. Hierdoor kunnen medewerkers snel documenten vinden, delen en aanpassen.

Documenten beheren met document management systeem

Document management oplossing

Met de template software van iWRITER zijn huisstijl sjablonen en ondertekeningen voor je customer communications eenvoudig aan te maken en te onderhouden. Programmeerkennis is niet nodig voor een document management systeem. Zo wordt professionele klantcommunicatie een heel stuk gemakkelijker gemaakt!

Huisstijlautomatisering: bespaar tijd

Door energie en tijd te steken in huisstijlbeheer differentieert jouw bedrijf zich van concurrenten, bouwt het vertrouwen op met consumenten en levert het de gewenste indruk op bij klanten. Door het toepassen van huisstijlautomatisering kun je veel tijd en moeite besparen. Deze whitepaper legt je uit waarom is het zo belangrijk is om aandacht te besteden aan de huisstijl van je organisatie.

VOORDELEN

  • Documenten gemakkelijk opslaan en terugvinden dankzij managed metadata
  • Documenten beheren door document management systeem
  • Tijdbesparing met documentcreatie en documentbeheer

MEER WETEN OVER iWRITER?


Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@iwriter.nl