Office App Award Winner

Template management: Office templates in jouw huisstijl

iWRITER biedt je één oplossing voor organisatie-breed template management, zodat je altijd en overal de beschikking hebt over de juiste en meest actuele Office templates van jouw organisatie. Met template management software vereenvoudig je document processen en workflows, waardoor het je tijd- en kostenbesparing oplevert.

Template software

Met de template software van iWRITER zorg je ervoor dat alle medewerkers binnen een organisatie eenvoudig en snel professionele documenten kunnen creëren, voorzien van de juiste huisstijl.

Het belang van template management en huisstijl sjablonen

Waarom een goede huisstijl belangrijk is

Er zijn talloze redenen waarom het belangrijk is om aandacht te besteden aan huisstijlbeheer. Om een samenhangende ‘corporate identity’ (bedrijfsidentiteit) op te bouwen moet je als bedrijf een stapje verder zetten in het creëren van visuele consistentie. Huisstijl sjablonen kunnen je hierbij helpen.

Wij hebben de 6 belangrijkste redenen om aandacht aan je huisstijl te besteden voor je op een rijtje gezet.

Het belang van uniforme communicatie

In een concurrerende markt willen organisaties zich meer dan ooit onderscheiden. Dat onderscheid creëer je voor een belangrijk deel door het ‘intern’ goed geregeld te hebben, bijvoorbeeld door de kwaliteit van de producten of diensten en door goede medewerkers aan je te binden. Als organisatie kun je het verschil maken door je communicatie op professionele en efficiënte wijze in te richten. Maar hoe zorg je voor een eenduidige en professionele uitstraling van je communicatie uitingen? Template management is de oplossing voor eenduidige en professionele communicatie uitingen. 

VOORDELEN

  • Één oplossing voor organisatie-breed template management
  • Altijd de beschikking tot de meest recente Office templates
  • Documenten in de juiste, meest recente, huisstijl
  • Oplossing op basis van centrale huisstijlsjablonen

MEER WETEN OVER iWRITER?


Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@iwriter.nl