Office App Award Winner

ZAAKGERICHT WERKEN

Zaakgericht werken is een “hot topic” in zowel de profit als non-profit sector. Ook binnen jouw organisatie dragen case management processen bij aan een hogere efficiency en gecontroleerde afhandeling van verzoeken, wijzigingen, taken en procedures. Het is daarbij belangrijk dat dit soepel verloopt en dossiers compleet zijn, zónder fouten.

VOOR ELKE CASE HET JUISTE DOCUMENT

Case management draait om gestroomlijnde en foutloze afhandeling van voorgedefinieerde werkprocessen. Stel je voor dat je voor elke zaak vaste Word sjablonen met specifieke inhoud en gegevensintegratie kunt voordefiniëren? Met de document management software van iWRITER is dit mogelijk.

 

ZAAKGERICHT WERKEN

VEELZIJDIGE INTEGRATIES

Door de veelzijdige koppelingen en integraties, dynamische bouwblokken en de mogelijkheid documenten voor interne goedkeuring aan te bieden, zorgt iWRITER ervoor dat processen sneller verlopen.

CENTRAAL SJABLOONBEHEER

Met iWRITER beheer je alle sjablonen centraal. Standaardelementen zoals een handtekening en routebeschrijving voeg je eenvoudig toe via de iWRITER bouwstenen. Zo wordt de doorlooptijd van complexe werkstromen verkort.

VOORDELEN

  • Aanzienlijke besparing van tijd voor elk werkproces
  • Eenvoudig en altijd documenten in dossiers opslaan
  • Borging van jouw professionele uitstraling

ERVAAR iWRITER ZELF


Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@iwriter.nl