Office App Award Winner

Een professioneel Word sjabloon in jouw huisstijl

Met iWRITER voor Word creëer je eenvoudig en snel een professioneel document aan de hand van een Word sjabloon. Door middel van slimme sjablonen en tekstblokken heb je grip op alle informatie in jouw in- en uitgaande correspondentie, én bespaar je tijd met het opstellen en bewerken van documenten.

Het Word sjabloon kan geheel aangepast worden naar jouw huisstijl en naar jouw wensen. Door een professioneel Word sjabloon creëer je overeenkomstige documenten. Deze identieke documenten zorgen voor een duidelijk en overzichtelijk geheel. Op deze manier blijf je consistent in jouw in- en uitgaande correspondentie. Overigens bespaar je ook veel tijd met het opstellen en bewerken van documenten. Met het Word sjabloon neemt iWRITER deze taak volledig uit handen. De tijd die je voorheen spendeerde aan het opstellen en bewerken van documenten, kun je nu volledig besteden aan je werk. Kortom een Word sjabloon van iWRITER is professioneel, efficiënt en zorgt voor eenheid in al jouw documenten.

Eenvoudig een Word sjabloon maken?

Hoe kun je nu eenvoudig een Word sjabloon maken met de tool van iWRITER? Met de slimme tool van iWRITER creëer en beheer je een Word sjabloon zeer eenvoudig. Het Word sjabloon wordt gekoppeld aan het account van de gebruiker. De context van de ingelogde gebruiker bepaalt de toe te passen huisstijl, logo’s en gekoppelde gegevens zoals adressen en telefoonnummers. Zo voldoen alle documenten aan de regels van jouw huisstijl en zijn ze automatisch voorzien van de meest recente gegevens uit bijvoorbeeld Microsoft Office 365 Personen of Microsoft SharePoint. Op deze manier is alle in- en uitgaande correspondentie identiek aan elkaar. Wanneer je weer inlogt in het account, blijft het Word sjabloon uiteraard behouden. Zo wordt een Word sjabloon maken en vullen zeer eenvoudig!

Professionele huisstijl Word

Word cloud templates eenvoudig in gebruik

Als organisatie is het belangrijk om na te denken over de huisstijl van jouw organisatie. Vervolgens is het belangrijk dat jouw documenten zijn voorzien van een huisstijl Word sjabloon. De huisstijl Word sjablonen zijn volledig aan te passen aan jouw gekozen huisstijl. Het is namelijk belangrijk dat jouw huisstijl zichtbaar is binnen het bedrijf, op de website, maar ook in de correspondentie. Met de Word templates bespaar je veel tijd bij het opstellen van documenten en voorkom je fouten. Zelfs complexe Word templates worden door iWRITER eenvoudig in gebruik.

Voordelen van Office 365 Word templates

Gebruik, ontwerp, beheer en deel al je huisstijl sjablonen en templates in Word. De Word sjablonen van iWRITER werken zowel offline als online door middel van Microsoft Office 365. Ben je vaak onderweg? Dankzij iWRITER heb je altijd en overal toegang tot jouw Office 365 Word templates. De Office 365 Word templates zijn altijd toegankelijk op elke locatie en vanaf elk device. Op deze manier is het altijd mogelijk om te communiceren met klanten en collega’s.

150.000

TEVREDEN

USERS

Inmiddels vertrouwen ruim 150.000 gebruikers op de documentcreatie software van iWRITER.

4 ADD-IN'S

iWRITER 365 is in vier varianten beschikbaar: iWRITER voor Word, Outlook, PowerPoint en Excel.

15 JAAR 

ERVARING

iWRITER is ruim 15 jaar specialist op het gebied van documentcreatie en huisstijlbewaking.

Tijdbesparing met Word templates

Dankzij de tool van iWRITER is het eenvoudig om Word templates te maken. Door de huisstijl van je organisatie vast te leggen in een Word sjabloon, kun je veel tijd besparen. Deze Word templates kun je eenmalig creëren en vervolgens ook eenvoudig blijven beheren. Deze Word templates dienen dan als basis voor al je in- en uitgaande correspondentie, zodat jij niet meer na hoeft te denken over de opmaak van je documenten. De Word templates van iWRITER nemen deze taak volledig uit jouw handen, daardoor kun jij je volledig focussen op jouw eigen werkzaamheden. Naast dat de Word templates jou tijd besparen, zorgt het ook voor consistentie in jouw documenten. Er is nooit meer sprake van talloze variaties in jouw Word sjablonen, dankzij de iWRITER Word templates!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Word sjablonen van iWRITER? Dat is niet gek! De Word sjablonen van iWRITER zijn zeer gebruiksvriendelijk. Een Word sjabloon neemt veel werk uit handen, zorgt voor tijdsbesparing en beheert efficiënt en professioneel een document in jouw huisstijl. Je hebt overigens geen programmeerkennis nodig om aan de slag te gaan met een Word sjabloon. Vraag een demonstratie aan en ervaar zelf het gemak! Laat jouw gegevens achter, zodat onze specialisten contact met je kunnen opnemen en kunnen langskomen voor een demonstratie Word sjabloon. Ben je benieuwd naar andere mogelijkheden of wil je graag advies? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

MEER WETEN OVER iWRITER?


Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@iwriter.nl