Office App Award Winner

Een professioneel Word sjabloon in jouw huisstijl

Met iWRITER voor Word creëer je eenvoudig en snel een professioneel document aan de hand van een Word sjabloon. Door middel van slimme sjablonen en tekstblokken heb je grip op alle informatie in jouw in- en uitgaande correspondentie, én bespaar je tijd met het opstellen en bewerken van documenten.

Eenvoudig een Word sjabloon maken?

Met de slimme tool van iWRITER creëer en beheer je een Word sjabloon zeer eenvoudig. De context van de ingelogde gebruiker bepaalt de toe te passen huisstijl, logo’s en gekoppelde gegevens zoals adressen en telefoonnummers. Zo voldoen alle documenten aan de regels van jouw huisstijl en zijn ze voorzien van de meest recente gegevens uit bijvoorbeeld Microsoft Office 365 Personen of Microsoft SharePoint. Zo wordt een Word sjabloon maken en vullen zeer eenvoudig!

Professionele huisstijl Word

Word cloud templates eenvoudig in gebruik

Als organisatie is het belangrijk om na te denken over de huisstijl van jouw organisatie. Door dit vast te leggen in Word templates bespaar je veel tijd bij het opstellen van documenten en voorkom je fouten. Zelfs complexe huisstijlen en Word templates worden door iWRITER eenvoudig in gebruik.

Voordelen van Office 365 Word templates

Gebruik, ontwerp, beheer en deel al je huisstijl sjablonen en templates in Word. Dankzij iWRITER heb je altijd en overal toegang tot jouw Office 365 Word templates, zodat je kunt werken waar en wanneer jij wilt.

150.000

TEVREDEN

USERS

Inmiddels vertrouwen ruim 150.000 gebruikers op de documentcreatie software van iWRITER.

4 ADD-IN'S

iWRITER 365 is in vier varianten beschikbaar: iWRITER voor Word, Outlook, PowerPoint en Excel.

15 JAAR 

ERVARING

iWRITER is ruim 15 jaar specialist op het gebied van documentcreatie en huisstijlbewaking.

Tijdbesparing met Word templates

Door de huisstijl van je organisatie vast te leggen in een Word sjabloon, kun je veel tijd besparen. Dit sjabloon dient dan als basis voor al je correspondentie, zodat jij niet meer na hoeft te denken over de opmaak van je documenten. Nooit meer talloze variaties in Word sjablonen dankzij de iWRITER Word templates!

iWRITER is zeer gebruiksvriendelijk. De huisstijl Word templates zijn eenvoudig aan te maken en te beheren, zonder programmeerkennis. Zodat jij en je collega's veel tijd besparen met het opmaken van documenten. Probeer het nu zelf!

MEER WETEN OVER iWRITER?


Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@iwriter.nl